Skip to Content

Dansk Aften ASCO 2024

BestPractice Nordic er glade for at kunne invitere til Dansk Aften ASCO 2024 i Chicago. Dansk Aften vil være en faglig og social begivenhed, hvor vi inviterer specialister, der deltager på ASCO i Chicago til at mødes og diskutere og perspektivere highlights og netværke. Programmet starter med en videnskabelig opsummering af nyheder og highlights fra de seks største tumorgrupper med diskussion. Vi slutter af med en hyggelig middag.

Opdateres løbende…

Dansk Aften består af et 2 x 60 minutters fagligt program inkl. tid til spørgsmål og diskussion. Der vil blive serveret snacks, mineralvand/kaffe og te ved ankomst og middag på samme sted efter mødet.

Program

18:30 -19.00  Velkomst og kaffe

19:00 – 21.00 ASCO highlights og dansk perspektivering

21.00 Middag

Foresdragsholdere

Mødeleder: Inge Marie Svane, Professor, Overlæge, Centerleder, Center for Cancer Immunterapi, Afdeling for Kræftbehandling, Herlev Hospital, Københavns Universitet

  • Brystcancer: TBD
  • Blærecancer: Dag Rune Stormoen, ph.d.-kandidat, Københavns Universitet og 1. reservelæge i klinisk onkologi, Afdeling for Kræftbehandling, Center for Kræft og Organsygdomme, Rigshospitalet.
  • Malignt melanom: Inge Marie Svane
  • Lungecancer: Azza Khalil, ph.d., Overlæge, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital og klinisk lektor, Institut for Klinisk Medicin – Kræftafdelingen, Aarhus Universitet.
  • Øvre gastrointestinal cancer: TBD
  • Ovariecancer: Mansoor Raza Mirza, Overlæge, Kræftafdelingen, Rigshospitalet.
  • Mave-tarmcancer: Ismail Gögenur, dr.med, Overlæge, Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital og Professor, Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål til tilmelding? Skriv til Diana, den@bpno.dk.

Har du spørgsmål til sponsorat? Skriv til Charlotte, ckn@bpno.dk.

Disclaimer

Gennemførelse af arrangementet forudsætter minimum 5 sponsorer.

Sponsorer har ingen indflydesle på udformning af det faglige program.

Mødet arrangeres i overensstemmelse med ENLI’s retningslinjer for tredjepartsarrangementer. 

Få adgang

Hvis du er læge, sygeplejerske eller anden sundhedsprofessionel kan du få adgang til hele artiklen ved at oprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top