Nyt BestPractice Nordic

 

Vi har, i samarbejde med skribenter, redaktioner og hele BestPractice Nordicholdet siden januar 2020, arbejdet på at udvikle en ny arena og platform for læger, sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle, der bruger os til at dele deres viden og best practice med hinanden.  

Nogle af de første visuelle indtryk fra den kliniske verden, der møder nye nysgerrige medicinstuderende, er de klassiske anatomiillustrationer i Sobotta Atlas of Human Anatomy. Vi oplever, at de sundhedsprofessionelles iver efter at lære og dele ikke bliver mindre i takt med, at erfaringen og den kliniske intuition opbygges – snarere tværtimod.  

Et kerneelement i vores nye visuelle udtryk er derfor baseret på Sobottas formsprog, kombineret med en moderne grafisk stil og klare nordiske farverDet visuelle udtryk formidler historien om BestPractice Nordic bedre – og den historie forklares bedst i vores opdaterede mission, som vi sammen med alle jer, der bidrager, hver dag bestræber os på at efterleve og gøre endnu bedre: 

Share clinical knowledge and best practice to improve health and patient care