Jobs

Vi søger lige nu to studenter indenfor medical writing og digital design.

Studentermedhjælp til formidling af lægefagligt content

Brænder du for at formidle det lægefaglige speciale, beskrive essensen af nye forskningsresultater, guidelines, forklare ny mode of action og dokumenterede kliniske data for kommende lægemidler, formidle nyt fra internationale kongresser og være med til at udvikle uddannelsesmoduler – så er det måske DIG, vi søger efter. 

Vi søger en medicin- eller farmaceutstuderende, der kan indgå i det daglige arbejde med formidle lægefagligt content og best practices til læger indenfor flere specialer samt være med til at planlægge faglige test samt formidling fra førende internationale kongresser.

BestPractice Nordic er et nordisk et mediehus, som fokuserer på dialog mellem læger. Vi arbejder på tværs af de nordiske lande og publicerer både trykte tidsskrifter samt online efteruddannelse i form af korte faglige videoer, faglige tests og online artikler, newsletters, videoer, podcasts og andre digitale medier.  Vores målgruppe er primært læger, som gerne vil holde sig fagligt opdateret med den nyeste viden indenfor lige præcis deres område.

Det er ikke så afgørende, hvor i studiet du er, men en fordel hvis du er i gang med nogle kliniske fag. Det vigtigste er, at du gerne vil formidle det lægefaglige fag og at du at du behersker dansk og engelsk.

Vi holder til i Teknikerbyen i Virum og stillingen er ca. 10-15 timer pr. uge. Vi arbejder i teams, og derfor er det i perioder nødvendigt, at vi alle er på kontoret, men en del af opgaverne kan du også løse hjemmefra.

Ansøgningsfristen er 1.8.2020 kl. 12.00. Du kan søge stillingen ved at sende en e-mail til jan@bpno.dk

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte ansvarshavende redaktør, MD, & Partner, Jan Andreasen på telefon +4551518831 / e-mail: jan@bpno.dk

Studentermedhjælp til videoredigering og digital design

Elsker du at arbejde med digital design og videoredigering, og har du erfaring med både optagelse, klipning og tekstning af videoer i Premier Pro, så se med her. 

Vi søger en studentermedhjælper, som kan indgå i det daglige arbejde med at producere optage og videoer samt hjælpe med udvikling af grafisk indhold til digital kommunikation og opdatering af digitale performance tal som eksempelvis webstatistik, åbningsrater og SoMe statistik.

BestPractice Nordic er nordisk et mediehus, som fokuserer på dialog mellem læger, specialister og sundhedsfagligt personale. Vi arbejder på tværs af de nordiske lande og fremstiller både trykte tidsskrifter og online efteruddannelse i form af korte faglige videoer, faglige tests og online artikler, newsletters, videoer, podcasts og andre digitale medier.

Det er en fordel hvis du har flair for digitale formater, et godt visuelt blik og lyst til at arbejde med videoproduktion, optagelse og klipning.

Hvilke uddannelse du er i gang med er ikke afgørende, så længe du har flair for og lyst til at arbejde med video, digitalt indhold og data. Det er dog en forudsætning at du har erfaring med Adobe pakke og Premier Pro og at du behersker dansk og engelsk.

Vores målgruppe er læger, specialister, sygeplejersker og apoteker som gerne vil holde sig fagligt opdateret med den nyeste viden indenfor lige præcis deres område.

Vi holder til i Teknikerbyen i Virum og stillingen er ca. 10-15 timer pr. uge.

Ansøgningsfristen er 1.8.2020 kl. 12.00. Du kan søge stillingen ved at sende en e-mail til ckn@bpno.dk.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte CMO & Partner, Charlotte Knudtzen på telefon +4561394747 eller mail ckn@bpno.dk