Skip to Content

Direktørskifte i BestPractice Nordic og nyt søsterselskab Medical Access

Med virkning fra 1. januar trådte Charlotte Knudtzen ind i rollen som CEO for BestPractice Nordic.

Foto er fra sommeren 2020

Med virkning fra 1. januar trådte Charlotte Knudtzen ind i rollen som CEO for BestPractice Nordic. Charlotte har været en af hovedkræfterne bag den digitale udvikling, der gennem de sidste to år har transformeret BestPractice Nordic fra en traditionel udgivervirksomhed af magasiner til en digital platform, som formidler vidensdeling og best practice blandt læger og andre sundheds- professionelle.

I efteråret lancerede BestPractice Nordic ny digital platform, der gør det nemmere for de mere end 40.000 brugere at dele viden og med en nordisk visuel identitet, som afspejler den høje faglighed, der kendetegner den vidensdeling BestPractice Nordics platforme faciliterer. Nye tiltag som understøtter vores mission om at forbedre folkesundheden og patientbehandlingen. Charlotte’s fokus vil være at fortsætte denne udvikling af BestPractice Nordic som en førende formidler og kommunikationsplatform for læger og sundhedsprofessionelle i Norden.

Tidligere CEO Peter Bøgkjær, vil som Partner fortsat være aktiv med forretnings- og relations udvikling, og som bestyrelsesformand i BestPractice Nordic. Herudover vil Peter, som CEO i det nystartede søsterselskab Medical Access, stå for udvikling og lancering af den nye digitale læringsplatform for læger og sundhedsprofessionelle – Meducate, som lanceres i starten af 2021.

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top