Skip to Content

DBCG-seminar: Opfølgning af patienter, der er opereret for brystkræft

Kom med til årets vigtigste tværdisciplinære seminar om opfølgning af patienter opereret for brystkræft. Seminaret har til formål at sikre ensartede nationale retningslinjer for fokuseret opfølgning, på tværs af de danske afdelinger, som behandler patienter med brystkræft.

Vil du være med til at sikre ensartede nationale retningslinjer for fokuseret patientvenlig opfølgning af patienter, der er opereret for brystkræft, så læs med her. Vi inviterer til et to-dages seminar, som skal resultere i et konkret, evidensbaseret opfølgningsprogram. Seminaret er arrangeret af BestPractice Nordic & dieHilfe og det faglige program tilrettelagt i samarbejde med bestyrelsen for Danish Breast Cancer Group.

Der søges om uafhængig sponsorstøtte fra medicinalindustrien. Firmanavne vil fremgå af endelig invitation/program. Firmaer har ikke indflydelse på programmet.

Få adgang

Hvis du er læge, sygeplejerske eller anden sundhedsprofessionel kan du få adgang til hele artiklen ved at oprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top