Skip to Content

Webinar | Immunterapi: Undgå at overse bivirkninger

Hvilke bivirkninger skal du være opmærksom på ved immunterapi? Det kigger vi sammen med en række specialister nærmere på i dette webinar der afholdes d. 2.2.2022. Her vil du blive guidet igennem bivirkninger ved immunterapi – og hvordan du kan undgå at overse disse.

Behandling af kræft med immunterapi har ført til markante forbedringer i prognosen for flere cancersygdomme, men også til en markant anderledes bivirkningsprofil end den der kendes fra anden kræftbehandling.

Bivirkninger præsenterer sig ikke alene forskelligt, men også forskudt i tid i forhold til behandlingen. I værste fald kan de være fatale. Desuden kan bivirkningerne opstå i andre organsystemer end relateret til cancersygdommen og derfor er det relevant på tværs af specialer.

I dette webinar får du en forståelse for bivirkninger til immunterapi, herunder viden om de hyppigst forekommende. Du vil også få et indblik hvordan du kan blive mere opmærksom på bivirkningerne og håndtere dem.

Program:

  • Velkomst v. Jan Andreasen, Redaktør, BestPractice Nordic
  • Generelt om bivirkninger til immunterapi v. Rikke Holmstrøm, Ph.d. studerende og læge på Nationalt Center for Cancer Immunterapi, Kræftafdelingen på Herlev hospital
    Hvad karakteriserer bivirkninger ved immunterapi, og hvordan adskiller de sig fra eksempelvis bivirkninger ved cytostatika-behandling?
  • Dermatologiske bivirkninger ved immunterapi v. Jeanette Kaae, Ph.d. og speciallæge i hud- og kønssygdomme på Roskilde Universitetshospital
  • MyMedCards v. Rikke Holmstrøm, Ph.d. studerende og læge på Nationalt Center for Cancer Immunterapi, Kræftafdelingen på Herlev hospital
    Træf de rigtige beslutninger med en ny digital platform
  • Digitalt kursus om bivirkninger ved immunterapi v. Jan Andreasen, Redaktør, BestPractice Nordic 
  • Afslutning  v. Jan Andreasen, Redaktør, BestPractice Nordic

Du har mulighed for at downloade programmet.

Få adgang

Hvis du er læge, sygeplejerske eller anden sundhedsprofessionel kan du få adgang til hele artiklen ved at oprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top