Skip to Content

Kongres | Mere end 40 yngre Hæmatologer perspektiverede og diskuterede ”Best of ASH 2020”

Vi sparkede året i gang med et Best of ASH webinar arrangeret i samarbejde med Yngre Hæmatologer. Best Practice Nordic at samlede endnu engang de fremmeste internationale specialisters bidrag fra ASH – kommenteret og sat i et nationalt perspektiv af unge danske kommende karrierekometer inden for Hæmatologi.

Det er en svær kunst at konvertere den livlige dialog ved netværksmøder til energi online. Vi er dybt imponerede over alle jer, der var involverede: Speakers, deltagere og sponsorer. Alle var med til at sikre et online netværksmøde med et højt fagligt niveau og næsten den samme energi, intensitet og interaktion, som havde vi mødtes offline.

Mere end 60 deltagere var med til at gøre denne eftermiddag til den bedste, Best of ASH. Vi vil gerne takke alle for indsatsen – og lover at det ikke er det sidste webinar, der bliver afholdt.

 Find alle de spændende indslag fra dagen her: https://bpno.dk/specialer/haematologi/

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top