Skip to Content

Nyhed | MEDucate

Som noget helt nyt hos BestPractice Nordic lancerer vi nu MEDucate e-læringsplatformen, der giver læger og sygeplejersker nem og gratis adgang til opdateret, faglig viden og best practice.

 

Kurserne udvikles sammen med dygtige specialister og bliver løbende markedsført overfor de respektive specialer, efterhånden som kurserne er færdige. MEDucate giver dig et dansk perspektiv på den seneste viden forankret i danske guidelines. Kurserne er lettilgængelige og overskuelige med oversigter, videoer, podcast, faglige test samt cases.

Det første kursus om atopisk dermatitis er tilgængelig allerede nu, det kan du finde her. Og flere er kurser er på vej!

Bliv eksponeret på en attraktiv e-learning platform

Det er muligt at annoncere på MEDucate e-læringsplatformen, du er velkommen til at kontakte os for at høre mere:

Ina Bøgkjær på mail: ibo@bpno.dk eller telefon +45 6130 5072

Kursusdeltagerne i beta-testen siger:


Webinar om Atopisk dermatitis


I forbindelse med lanceringen af e-læringsplatformen afholdte BestPractice Nordic torsdag eftermiddag et webinar om atopisk dermatitis. Atopisk dermatitis (AD) er en hyppig og kronisk hudlidelse, som hvert år rammer flere og flere i lettere eller sværere grad. Svær AD kan påvirke livskvaliteten negativt på grund af kløe og søvnvanskeligheder, hvilket kan give anledning til øget fravær på job eller skole – og færre sociale interaktioner og fritidsaktiviteter [1].

Det ønsker BestPractice Nordic i samarbejde med Lilly og Sanofi at sætte fokus på, og det er blevet til et webinar om AD med de førende specialister inden for emnet i Danmark, der opdaterer om nye og kommende behandlingsmuligheder og ikke mindst om de sociale konsekvenser af sygdommen.  Du kan læse meget mere om webinaret her

[1] https://bpno.dk/artikler/at-leve-med-atopisk-dermatitis-2/

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top