Skip to Content

Udgivelsesplan – få et overblik over hvornår specialerne udkommer i BestPractice Nordic magasinet 2020/2021

BestPractice Nordic udgiver magasiner i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Magasinerne er inddelt i to overordnede kategorier på baggrund af kliniske specialer.

BestPractice Nordic – Almen

Dette magasin sendes til læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle, der møder patienterne, hvor almen praksis er omdrejningspunktet, det vil sige almen praktiserende læger, sygeplejersker i almen praksis og apoteket. Magasinet er inddelt i tre sektioner med indhold og artikler målrettet henholdsvis almen praktiserende læger, sygeple-jersker i almen praksis og sundhedsprofessionelle på apotekerne.

BestPractice Nordic – Hospital og klinik

Dette magasin sendes til læger, sygeplejersker og øvrige sundhedsprofessionelle, der møder patienterne i specialerne på hospitaler og klinikker. Magasinet indeholder en introduktion, der går på tværs af specialerne og bearbejder emner, som er relevante for alle, der arbejder på hospital eller klinik. Hvert speciale har en sektion, som er målrettet specialet.

DK – udgivelsesplan 2020

DK – udgivelsesplan 2021

NO – udgivelsesplan 2020

NO – udgivelsesplan 2021

SE – udgivelsesplan 2020

SE – udgivelsesplan 2021

FI – udgivelsesplan 2020

FI – udgivelsesplan 2021

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top