Skip to Content

Kongresser i juni

Vi har travlt inden sommerferien. 3 kongresser skal afholdes og dækkes i løbet af juni: EHA, ASCO og EHA 2021. Best Practice Nordic samler endnu engang de fremmeste internationale specialisters bidrag og bringer dem i en national kontekst.

Følg med når i BestPractice Nordics dækker de største studier og resultater præsenteres. Vi publicerer de vigtigste highlights i form af abstracts, online artikler. Og endnu engang samler vi de fremmeste specialisters bidrag og bringer dem i en relevant national kontekst.

Selv om EULAR er og ASCO allerede er overstået kommer BestPractice Nordic til at fortsætte dækningen over de næste par måneder. Det gør vi med alle vores kongresser, for at sikre dybdegående klinisk og national perspektivering af nye studier og store mængder af nye og ofte komplekse data bliver formidlet videre, så alle læger kan komme på forkant med seneste nyt. Derfor kommer der fortsat til at være masser af aktivitet på kongressiderne.

Du kan blandt andet se med, når Giovanni Adami, Rheumatology Unit, Department of Medicine University of Verona, Azienda Ospedaliera Universitaria Integrata di Verona præsenterer data, der viser at høje niveauer af luftforurenende stoffer er forbundet med en højere risiko for opblussen af ​​leddegigt. Der er faktisk en stor sammenhæng mellem luftforurening og RA-sværhedsgrad og reaktivering i en kohorte af patienter fulgt over en 5-årig periode.

Du finder hans interessante MEDtalks og andre med de største internationale og nationale key opinion leaders på vores kongressider.

BestPractice Nordic | Kongres

Vi dækker de vigtigste kongresser og publicerer de væsentligste highlights i form af abstracts, online artikler, MEDtalks med internationale og nationale key opinion leaders.

Se oversigten her

Hvis du sidder og tænker, at du kender til et vigtigt studie, vi ikke har dækket, men der bør sættes fokus på, eller hvis du er interesseret i, at høre om vores annonceringsmuligheder i forbindelse med kongresserne, så kontakt:

Charlotte Knudtzen på mail: ckn@bpno.dk eller telefon +45 6139 4747 eller
Ina Bøgkjær på mail: ibo@bpno.dk eller telefon +45 6130 5072

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top