Skip to Content

2021 første halvår | Top 5 mest læste

BestPractice Nordic formidler specialetilpasset, aktuel og klinisk relevant viden om nye indikationer og behandlinger, studier, guidelines og best practice. Indholdet er produceret i samarbejde med nationale specialeredaktioner og specialister.

Et kig i maskinrummet på BestPractice Nordics digitale kanaler afslører, hvad de mere end 40.000 læger og sygeplejersker, der hver dag opdateres med målrettet nyt inden for deres specialer, har været mest interesserede i at læse artikler/se MEDtalks eller høre MEDcasts om i det første halve år af 2021. Her får du et overblik over top fem mest populære redaktionelle elementer på tværs af specialer, men du får naturligvis også at se, hvad der er mest interessant for netop dit speciale. Læs eller genlæs de artikler, der har vakt mest interesse ude i praksis.*

MEDucate

BestPractice Nordics nye digitale platform MEDucate, en e-læringsplatform der giver dig nem og gratis adgang til opdateret, faglig viden og best practice, er også blevet taget utroligt godt imod med mange daglige sidevisninger. Det er især kurserne om Atopisk Dermatitis, der får fokus lige nu.

Velkommen til MEDucate

E-læringskurser målrettet dit speciale. Få adgang med din profil på BestPractice Nordic.
Alle kurserne på MEDucate er udviklet i samarbejde med specialister og klinikere, og de præsenterer et nationalt perspektiv på de problemstillinger, klinikken møder til dagligt.

Få adgang til MEDucate

Mest læste artikler per speciale første halvår 2021

Almen Praksis

Apoteket

Sygeplejersken

Dermatologi

Hæmatologi

Onkologi

Reumatologi

Det var det, vi gerne ville fremhæve i løbet af det år, der er gået. Vi ser frem til at præsentere endnu mere over det næste halvår. Hvis du er interesseret i, at høre mere om vores indhold og annonceringsmuligheder, så kontakt:

Charlotte Knudtzen på mail: ckn@bpno.dk eller telefon +45 6139 4747 eller
Ina Bøgkjær på mail: ibo@bpno.dk eller telefon +45 6130 5072

*Tal fra Google Analytics, periode: 1.1.21 til d.d.

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top