Skip to Content

Mød redaktionen for Almen Praksis

I efteråret fik BestPractice Nordic en ny visuel identitet med afsæt i vores nordiske rødder og Sobottas medicinske univers.
Vi lancerede også en ny digital platform, der danner grundlaget for en ny nordisk faglig arena med over 30.000 brugere – primært læger.

Samtidigt, oprettede vi også nye koncepter og redaktionelle formater og i den forbindelse har vi etableret samarbejde med nye redaktører. De er med til at foreslå relevante emner, der understøtte det høje faglige niveau. Både i vores lægefaglige tidskrifter – men også på vores digitale platform.

For at styrke vores aktiviteter yderligere introducerer vi også som noget helt nyt et fagligt ekspertpanel, hvis formål det er løbende at bidrage med specialerettede perspektiver og formidle aktuel viden, der er målrettet Almen Praksis.

Mød vores faglige panel her:

Brænder du for at skrive?

Vil du gerne dele din forskning eller dine kliniske erfaringer med dine kollegaer inden for netop dit speciale? Har du en ide til en artikel, som du gerne vil udgive hos os? Send redaktionen en mail på redaktion@bpno.dk

Send mail til redaktionen
Back to top